Συστατικά
1 κονσέρβα συμπυκνωμένο ζαχαρούχο γάλα 397γρ.
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος 30% των 200ml
400ml γάλα φρέσκο κανονικό
2-3 φιαλίδια βανίλια σε σκόνη
Οδηγίες
Αναμιγνύουμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί.
Αφου τελειώσουμε την ανάμιξη, βάζουμε το υγρό στο ψυγείο για μερικές ώρες να κρυώσει, για να σφίξει, καλύτερα στην παγωτομηχανή μας.
Στη συνέχεια, το δουλεύουμε στην μηχανή για 45 λεπτά περίπου, βάζουμε τον κάδο με το παγωτό στην κατάψυξη για 5-10 ώρες να σφίξει και στη συνέχεια είμαστε έτοιμοι για σερβίρισμα.