Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Σορμπέ Ροδάκινο!

  • 3-4 μέτρια ώριμα ροδάκινα κομμένα στη μέση και λιωμένα
  • Το χυμό από 1 λεμόνι
  • ¼ του φλιτζανιού χυμό πορτοκάλι
  • ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη
  • 1 βανίλια

Τρόπος μαγειρέματος


  • 1
    Λιώσε τα ροδάκινα σε ένα μπλέντερ και μετάφερέ τα σε ένα μπολ




  • 2
    Πρόσθεσε στο μπλέντερ το χυμό λεμόνι, το χυμό πορτοκάλι και τη ζάχαρη και ανακάτεψε καλά




  • 3
    Βάλε τους χυμούς με τη ζάχαρη στον πουρέ ροδάκινου και ανακάτεψε μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος πολτός.




  • 4
    Πρόσθεσε την βανίλια




  • 5
    Μοίρασε το μείγμα σε μικρά πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης.




  • 6
    Άφησε τα στην κατάψυξη για μια ώρα περίπου και πρόσθεσε τα ξυλάκια στη μέση. Άφησε για άλλη μια ώρα