Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Η Red Bull Racing εκσυγχρονίζεται


Συνεργασία  Red Bull Racing- LG Electronics

Μετά την χορηγία, η LG Electronics γίνεται πλέον και τεχνολογικός συνεργάτης της Red Bull Racing, προσφέροντας στην ομάδα της φόρμουλα 1 τα πιο σύγχρονα προϊόντα και την τεχνογνωσία της.

Σχολιάζοντας την συγκεκριμένη συμφωνία, ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull Racing, Christian Horner, δήλωσε, «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την LG ως Συνεργάτη στην Red Bull Racing. Η LG είναι μια καινοτόμος εταιρεία που προωθεί την τεχνολογία αιχμής και συμβαδίζει με τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, όπως καταδεικνύονται μέσα στην Red Bull Racing.

Η νέα συνεργασία επισφραγίζει την τάση της Red Bull να επιλέγει υψηλούς συνεργάτες με παρεμφερή προσανατολισμό και σηματοδοτεί την πρόοδο που έχει επιτύχει η ομάδα στο σύντομο χρονικό διάστημα, για την προσέλκυση ισχυρών εμπορικών ονομάτων, όπως αυτό της LG».

Από την πλευρά του ο Dermot Boden, διευθυντής Marketing της LG Electronics, συμπλήρωσε, «Είναι συναρπαστικό να βλέπεις δύο ηγετικά και καινοτόμα ονόματα παγκοσμίως –την LG Electronics και τη Red Bull Racing- να ενώνουν τις δυνάμεις τους ως συνεργάτες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1».